Düşünceler Hakkında Bilmek yangın kapısı

Wiki Article

Merdivenin çokliği 80 cm’den azca olmamalıdır. Eğer az olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni durmadan bir şekilde olması gerekmektedir.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en birinci sınıf mekanizmaları kullanarak kapının monte edildiği projeyi güvenli ve esenlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yangın Kapısı Montajı Nasıl Gestaltlır? Her binanın mevla başüstüneğu alan ve ihtiyacı dide önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı uzman takımlar aracılığıyla binalmaktadır.

Merdivenin, sezon şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz gereç ile imal edilmelidir.

120 zaman dayanikli yangin baplarını ürkü barlı ya da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği üzerine size haber verecektir.

Ancak, yangın bapsı satıcıları ortada eder farklılıkları olabilmektedir. Temelı vandözlar, birebir fiyatlarla nitelikli yangın kapıları satarken, ötekiler şiddetli fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları yoğun anatomi topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut dinlence yaptığı önemli binalarda ve hastanelerde Yangın Çıkış Kapısı yönetmelik gereği zorunlu olarak kullanılmalıdır.

Yangın merdivenlerinin kullanıma yarar şekilde boş bulundurulmasından, bina yahut teamülyeri sahibi ve yöneticileri sorumludur.

Taban kattaki dükkân ve benzeri yerlerde kişi nüshası 50’nin altında ve kaçış uzaklığı en münezzeh noktadan dış ortama oluşturulan kapıya olan uzaklık 25 m’den az ise, bina dışına yegâne çıkış kifayetli akseptans edilir.

çarkıt dokumalarda ve yangın merdiveni düzı güçlükle olan binalarda kaçış merdiveni inşaına imkân vermektedir. 

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz aracılığıyla belirlenen bünyedaki Yangın Kapıları en ali kalite ve en normal fiyat politikamıza yarar yangın kapısı olacak şekilde üretilir.

Binalarda sınırlı standartlarda vaziyet alması gereken yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları yürekermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 temellığı altında toplandığını ve bütün firmaların bu ortak standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Yangın Kapısı Yangın merdiveni, her çdenktaş yapı içinde bulunan insanların ve sair ruhluların yangın yahut herhangi bir acil hesap esnasında hızlı ve güvenli bir şekilde tahliyesinin konstrüksiyonlmasını sağlayıcı kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri yaşamsal öneme sahip, kuruluşlması zaruri, dokumaların vazgeçilemez unsurları arasında mekân almaktadır.

Report this wiki page