The Ultimate Guide To yangın kapısı

Wiki Article

Yangın kapıları binadaki insanoğluın yangın esnasında dumandan yahut alevden etkilenmeden hariçya çıkabilmelerini sağlayan yangına dayanıklı baplardır.

Peklik: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve makul bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına göre belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

İşletmemiz kendi atölyesinde imalat karşılayıcı bir yangın bapsı imalatı firmasıdır. bizlere ulaşarak yangın bapsı fiyatları üzerine marifet alabilirsiniz, Siz değerli üyelerimizin vereceği yangın kapısı ölçülerinde sertifikalı yangın bapsı imalatı yaparak adi yangın bapsı elde edebilirsiniz.

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın esaslayınca ortaya çıkan dumanın ve faik ısının dışarı çıkmasını önlemek ciğerin kapının sapa mevsuk kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın bapsı kilididir.

Yangın bapları özellikleri ilgili mevzuatlarda düzenlenmiş ve ayrı bir mirlık şeşnda derlenmiştir. Binaların yangından korunması üzerine yönetmelik bu düzenlemelerin en kapsamlı olanıdır.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, bapnın kullanılacağı yere bakarak değkârebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Ayrıca, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolayca açılabilir olmalıdır.

Yangın kapısı menteşesi kanat ile sandık ortada açılıp kapanmayı dört başı mamur sağlayacak şekilde hulliyatlması gereken parotağ.

Binada bulunan kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya yahut yangın merdivenlerine erişmesinı sağlayan Yangın Kapısı Yangın Kapısı modelleri kendi içinde bir kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Gereç: Yangın kapılarında umumiyetle çelik veya bedduaşap gereç kullanılmaktadır. Çelik baplar daha dayanıklı ve yangına karşı daha dirençlidir.

Siz de yangın bapsı fiyatları için bilgelik çekmek derunin bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

ve kontrolleri örgülmalı, aksayan yanları giderilmelidir. Denetimlerde de buna son not dikkat edilmektedir. Medyaya yansıkenar ve yangın bapsı nedenli güç kayıplarının olması bu konuya illet örutubet verilmesi icap ettiğinin en önemli demıtıdır.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları dolu ölümlü topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya dinlenme yaptığı önemli binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği ıztırari olarak kullanılmalıdır.

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere mevla olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının başka bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın emniyetli bir şekilde binayı ayrılma etmelerini sağlamlar.

 Fonksiyonel başüstüneğu derece dekoratif düşüncemlara da malik olan yangın bapları, camlı yangın bapları, acil çıkış kapıları ve sac kapılar olarak şık tasarlanmış mekânların ve görselliğin ön planda tutulduğu bedii kaygı güdülen alanların konseptine ve renklerine elverişli olarak imal edilme seçeneklerine de sahiptir.

Report this wiki page